2010. június 12., szombat

A verítékező évszak

Utálom a nyarat!
Igen! Sok emberrel ellentétben engem cseppet sem dob fel a tudat már március, április környékén, hogy nem sokára vége a tavasznak és megkezdődik a nyár!
Nem szeretem, hogy folyton a süt a nap, folyton meleg van, az ember nem tud meglenni a napon, nem tud semmit csinálni a nélkül, hogy ne lenne melege. Ráadásul - nekem akkora nagy "szerencsém" van -, hogy izzadós vagyok. Nagyon! Nem tudok olyan ruhát felvenni, ami elég szellős lenne a forróságban. Utálom, hogy bármit csinálok, már izzadok, mint a ló. Hogy olyan ruhákat kell hordani ilyenkor, amelyekből majd' minden porcikám kilátszik! A strandolásról ne is beszéljek...
Zavar a nyár!

Persze örülök, hogy ilyenkor nincs iskola, de ez az egyetlen jó dolog a nyárban, számomra! Nem szeretem, hogy nincs semmihez kedvem igazából, mert tudom, hogy meleg lesz és nem fogom jól érezni magam!

Szeretnék örök tavaszt! Szeretnék olyan helyen élni, ahol mindig kellemesen tavaszias idő van! Az kellene nekem, akkor tudnám élvezni a nyarat, hogyha akkor is tavasz lenne! :)


1 megjegyzés:

  1. szerbusz ^^
    szeretnélek egy játékra invitálni remélem nem veszed zokon*-*
    a legegyszerűbben talán úgy tudnám elmondani hogy mi ez ha megmutatom ^^
    http://amazingbobinsky.tumblr.com/
    üdv. Berni

    VálaszTörlés