2009. március 27., péntek

Helló tavasz!

Az utóbbi napok időjárása után, úgy hiszem, hogy itt a tavasz! Legalábbis a mai nap határozottan egy tavaszi nap volt! Nem úgy, mint a tegnapelőtti, amikor úgy körülbelül 1 óra alatt minden időjárási jelenség lejátszódott: dörgött, fújt, eset hó, jég, eső, sütött a nap.
A mai napsütés nagyon boldoggá tett, pedig van, ami borongóssá teszi a mostani napokat...
Volt megint boldog pillanat: elmaradt tesi órán ülünk a lányokkal a napsütésben, az iskolai padon és nevetünk. Remek érzés volt! Jól éreztem magam, tökéletesnek mondható pillanat volt (ismét)!



Szeretem a tavaszt, bár ennek már szántam egyszer egy egész bejegyzést!
Csodálatos a napsütés és hogy megjelentek a katicák. Ma is találkoztam néggyel is! Olyan helyesek és kedvesek. A színükkel és a pöttyeikkel olyan bohókásak! Szeretem őket! És szerintem ők is engem, mert mindig találkozom úton-útfélen egyel, bár merre járok is, a jó idő beköszöntével.



Ha minden jól megy, teljesül egy kis rész álmom!
Már, mint... nagy álmom, hogy egyszer legyen egy törpenyuszim. De anyuék nem engedik ide a lakásba... Ezért megfogadtam, hogyha elköltözöm, akkor az lesz az első dolgom, miután beköltöztem, hogy veszek egy Juci nevű törpenyuszit.
Mivel közeledek a Húsvét, rávettem anyuékat, hogy hozzunk a mamától egy kisnyulat, mert ha minden igaz, akkor addigra születnek majd ismét. Pénteken elhozzuk és keddig maradna! Remélem, hogy addig nem változik a terv! És neki is Juci lesz a (z ideiglenes) neve! :)

2 megjegyzés:

  1. Szervusz! : )
    Teljesen véletlenül, blogok böngészése közben találtalak meg és ennek nagyon örülök! Eddig is tetszett a stílus, ahogyan írsz, de most bele olvasgattam az életedbe és rájöttem, hog te az életben is ugyanezt a stílust képviseled : )
    csicsagatya voltam egyébként : ))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nagyon kedves tőled! :)

    VálaszTörlés